Det er blevet tid for den årlige store kirkekoncert i Ruds Vedby kirke

I samarbejde med Lokalrådet og Borgspillet, arrangerer menighedsrådet atter i år kirkekoncert.
I år er det ingen mindre end Jane Clark og Shane Donnely, bedre kendt som duoen Jane & Shane, der gæster kirken.

Den musikalske duo vil spille og synge den herligste irske folkemusik, hun på violin, han på guitar.
De har spillet sammen med blandt andet Niels Hausgaard og netop han skriver følgende om Jane og Shane:

"Gode musikere kendes på deres evne til at spille musik. Gode spillemænd på deres trang til at lege med musik. Og gode legekammerater hænger ikke på træerne"

Jane & Shane er formidable indenfor deres felt og vi glæder os til at byde dem velkommen i Ruds Vedby Kirke.

Biletterne til denne koncert kan ikke forhåndsreserveres, de sælges efter først til mølle princippet og billetterne der koster kr. 100 og inkluderer et mindre traktement i sognegården, sælges fra torsdag den 12. februar 2009 på OK-tanken.