Menighedsrådet vil gerne have lidt mere power på hjemmesiden

Vi syntes,  der skal ske en ændring: der må godt komme lidt mere power på hjemmesiden – og vi skal samtidig have fundet en løsning som sikrer at siden altid er aktuel og opdateret.

Menighedsrådet har haft et møde med Viggo K. Pedersen, hvor han har fået forelagt vore ønsker og forventninger til en lidt anderledes hjemmeside.

På mødet fik vi en inspirerende orientering om forskellige løsninger og muligheder, idet Viggo i forvejen fungerer som webmaster for en stribe sogne og samtidig har en del kirkelige hjemmesider på samvittigheden.

Efter at have modtaget et konkret tilbud og beskrivelse af en samlet løsning, som vi synes opfylder både menighedsrådets og præstens ønsker, har vi beslutter os for en helt ny hjemmeside. En hjemmeside som både hvad angår design, funktionalitet og indhold, bliver væsentlig anderledes.

Vi håber den nye hjemmesiden kan være færdig inden Påske.