Velkommen til din kirkes nye hjemmeside

Nyt design, mere information
og ny webmaster....

Ruds Vedby Kirke har fået ny hjemmeside, og dermed også ny webmaster – nemlig Viggo K Pedersen, som med firmaet Kirkecom.dk i Reerslev, er kendt for sit fantastiske arbejde med hjemmesider for andre kirker rundt omkring os.

Vi syntes,  der skulle ske en ændring: der måtte godt komme lidt mere power på hjemmesiden – selvfølgelig skal vi ”fordre den” – men også at vi får sparring og inspiration fra en dygtig webmaster, er super vigtigt.

Hjemmesiden hedder stadig www.rudsvedbykirke.dk men vi har nu fået en hjemmeside som i design og struktur nærmest er skræddersyet  til at holde menigheden opdateret om kirkelivet i Ruds Vedby sogn, og med aftalen er vi samtidig sikret, at hjemmesiden altid er opdateret.

Gå selv på opdagelse...
Der ligger spændende ting, som kommende arrangementer, hvem skal konfirmeres og hvornår, referater fra menighedsrådsmøder, kommende gudstjenestetider, information om kirkelige handlinger, masser af billeder og fortællinger af og om vores dejlige kirke, billeder og adresser på menighedsrådsmedlemmerne, personale o.m.m.

 

  - og præsten har fået en blog

Ud over de muligheder præsten nu har fået for at informere på hjemmesiden, har vi ved samme lejlighed fået lavet en weblog - i daglig tale kaldet en blog.

Blogs er efterhånden blevet et udbredt fænomen, ikke mindst blandt de unge, så vi synes, det var oplagt samtidig at skabe et offentligt rum for debat og diskussioner om forskellige kirkelige og religiøse emner.
Her kan læserne oprette indlæg, kommentere andres indlæg og få svar på spørgsmål ved at blogge direkte med præsten.
Man kan vælge bloggen "præstens side", eller man kan vælge den direkte vej ved at skrive
http://blog.rudsvedbykirke.dk

Nyhedsbreve fra kirken?
klik her