Gospelkor i Ruds Vedby Kirke?

Ellen Karberg er en erfaren kvinde indenfor gospel-musikken
– er blandt andet dirigent for gospelkoret Good News.

Der arbejdes i øjeblikket på at få et gospelkor stablet på benene i Ruds Vedby Kirke.

Skulle du være interesseret i at synge gospel, så kontakt Malene Jørgensen, tlf. 26711917 - Malene træffes bedst efter kl. 17.00

Har du lyst til at prøve kræfter med den livsbekræftende, swingende gospelmusik, er chancen der lørdag den 19. september, hvor vi holder:

GOSPELWORKSHOPDAG

Workshoppen er for alle i sognet, og vi har fået Ellen Karberg til at komme og hjælpe os gennem dagens program, som starte kl. 9.30 og slutter ca. kl. 16.00

Ellen har i en lang årrække har arbejdet med afroamerikansk gospel i både børne- og voksenkor. Hun er uddannet musiker,og har været på flere inspirationsrejser til bl.a. USA og Vestafrika og været inspirator i gospelkor på Fyn og Sjælland og i Norge og Sverige. Hun har haft fast virke som kirkemusiker siden 1985 og har gennem mange år arbejdet med gospelkor både som pianist og som dirigent.