Med nok noget nær det smukkeste sommervejr som tænkes kan, med søen, kirken og Vedbygaard som perfekte kulisser - holdt vi forleden Skt. Hans fest
her i Ruds Vedby.
                                (Fotos: Ejnar Jensen)

En årlig tilbagevendende begivenhed - en tradition må vi nok kalde det efterhånden. Det er nemlig tredje gang, at vi har holdt Skt. Hans fest omkring Hovsøen og ideen er udsprunget af, at man mange steder i kirkeligt regi laver den slags arrangementer. Derfor tænkte vi - det må også kunne gøres her i Ruds Vedby og som sagt så gjort.

Et sådant arrangement kan kun lykkes, fordi velvillige kræfter hjælper til og fordi byens folk bakker op omkring arrangementet ! Der var omkring 200-250 mennesker der havde fundet vej til Hovsøen denne aften - til trods for hård konkurrence fra Høng - det er flot og sammen nød vi en dejlig sommeraften, med mulighed for at komme hinanden ved og få sludret lidt sammen og vi fik , ikke at forglemme, en rigtig god Skt. Hans tale af tidligere metalformand i Sorø, Viggo Rasmussen.

Alt det her giver grobund for at fortsætte og ikke mindst udbygge Skt. Hans aften ved Hovsøen.

Tusind tak for det og rigtig god sommer.

Menighedsråd og præst