Vi har også et børnekor

Nu nævner vi opprioritering af børnearbejdet i og omkring kirken og vi har skrevet om juniorkonfirmanderne, men, men, men - det er faktisk sådan, at der igennem det sidste års tid har været et børnekor knyttet til kirken - og det er bare så dejligt.

Det børnekor skal selvfølgelig også i gang igen efter sommerferien og både piger og drenge er velkomne.

Første gang vi mødes igen efter sommerferien bliver den 17. september fra kl. 15-15.45 i kirken, der er altså et stykke tid til, jeg glæder mig allerede.

Børnekoret er tænkt som et kor, hvor vi synger enkle sange, mødes om det at synge sammen, men også at have det rart med hinanden, koret medvirker ved gudstjenester engang imellem.

Der er ikke noget krav om nodekendskab, det er bare en ekstra bonus, hvis man ved noget om det.

Har du lyst til at være med
- så mød op den 17. september kl. 15.00 ved sognegården eller kontakt mig på 58 26 11 36 eller mail til praesten@rudsvedbykirke.dk

Jeg glæder mig til at høre fra jer.

Mange hilsener

Marianne
Sognepræst i Ruds Vedby

PS. Koret ledes af mig og Helge kirkens organist spiller.