GOSPELKOR - VI MANGLER EN PIANIST

Lørdag den 19. September 2009 mødte der 12 kvinder og en enkelt herre op til Gospelworkshop i Ruds Vedby Kirke og Sognegård.

Vi havde hyret Ellen Karberg til lejligheden og så blev der ellers sunget gospel i sognegården. Taget det nærmest lettede - den indre gospelsanger blev støvet godt og grundigt af - og alle fandt ud af - at det her det kunne de godt - "Oh Happy Day".

Enkelte forbipasserende på Rudsgade fik sig en musikalsk oplevelse, da musikken strømmede ud gennem sognegårdens åbne døre på en meget smuk og varm septemberdag Vi sang fra 9.30 til 15.30 med indlagte pauser og sluttede af med et brag af en koncert i kirken for alle der havde lyst til at lægge vejen forbi.

Når vi har lavet en gospelworkshop ved kirken, jamen så er det for at give en håndsrækning til det gospelkor der er undervejs med at blive etableret ved kirken. Pt. er der 12-14 ivrige, sangglade kvinder som tripper efter at komme i gang med at synge gospel - det eneste der mangler nu er en pianist - koret har instruktører.

Så kender du en der vil spille, kan du selv spille så ring fluks til Malene Jørgensen - 26711917 efter kl. 17.00 - det gælder selvfølgelig også hvis du vil synge. Forventet øvedag - mandag.

Med stor gospelhilsen fra
Malene Jørgensen og Marianne Agerholm