Festlig familiebørnegudstjeneste

Forleden fejrede vi det nye kirkeår med en festlig familiebørnegudstjeneste, hvor børnekoret og juniorkonfirmanderne deltog.
Jeg havde lovet rigeligt mad efter en velbesøgt gudstjeneste 14 dage før, hvor vi havde den store glæde at løbe næsten tør for mad.

Det er dejligt, at så mange slutter op omkring kirkens børne- og ungdomsarbejde og det var godt at vi havde købt ind – for det var en pænt fyldt kirke der 1. søndag i advent fik lov nyde synet af juniorkonfirmandernes ”Hil dig frelser og forsoner” dans, kunne nyde lyden af spæde barnestemmer.

Koret gik i procession ind i kirken med levende lys, alt i mens de sang: Syng Lovsang hele jorden og Kamilla tændte adventskransen og siden sang koret ”Nu tændes tusind julelys.”
Vores gravermedhjælper Dennis gav den som en stakkel der havde forvildet sig ind til gudstjeneste, men som blev budt hjertelig velkommen – for Guds rige er for alle.
Så dansede juniorkonfirmanderne ”Hil dig frelser og forsoner” og vi - menigheden fik øjnene op for, at det kan man også.

Efter gudstjenesten gik vi i sognegården, spiste og juniorkonfirmanderne fik deres ”svendebrev” et diplom for deltagelse og alle fik et glædelig jul med på vejen.

Nu holder koret juleferie og vi ses igen den 14. Januar 2010 kl. 15.00 i sognegården og med hensyn til juniorkonfirmanderne så starter de op igen efter sommerferien.

Mange gode julehilsener til alle
Marianne

PS. Næste store børnegudstjeneste er til fastelavn – den 14. februar 2010.