Fastelavn i Ruds Vedby

Prinsesser, løver, sørøvere, bamser, supermænd og andet godtfolk indtager kirken.

Det sker fastelavnssøndag - så kom op i kirken den 14. februar kl. 13.00 og vær med til en gudstjeneste i børnehøjde - og hør lidt om, hvorfor vi fejrer fastelavn.

Bagefter går vi i sognegården og slår katten af tønden, spiser fastelavnsboller, drikker saft og kaffe og hygger os et par timer.

_____________________________________________________________________________________

Brudeudstyrs-legat

Af Olavius Meldaghl og hustru Ingeborg Elise Meldahls brudeudstyrslegat er der en legatprotioner på 1.000 kr til uddeling.
Legatet gives til brudepar fra Ruds Vedby Sogn der vies i Ruds Vedby Kirke 2010.
Er I interesseret må I gene rette skriftlig henvendelse til Marianne Agerholm enten på mail praesten@rudsvedbykirke.dk eller på Sømarksvej 5, 4291 Ruds vedby - senest 16. februar 2010.