St. Bededagsaften - en dejlig aften med gudstjeneste, sang og hygge

En dejlig stemningsfyldt St. Bededagsaftensgudstjeneste - det var hvad vi havde i går i Ruds Vedby Kirke, små 50 mennesker var mødt op og fik lov at opleve et veloplagt Skælskør Musikforeningskor, der under ledelse af Ulla Ring og Mogens Jensen ved klaveret sang blandt andet Frantz Schuberts Deutsche Messe.

Sognepræst Marianne Agerholm læste bønner op og vi fik sunget nogle af de dejlige aftensalmer og en række af danske sange egnet til gudstjenestebrug.

Bagefter stod den på varme hveder, hygge, mere sang i sognegården.

En dejlig aften som måske er kommet for at blive. Vi har igennem de sidste år søgt biskop Peter Fischer-Møller, Roskilde Stift om tilladelse til at aflyse den ordinære St. Bededagsgudstjeneste til fordel for en musikaftensgudstjeneste aftenen før og arrangementet nyder bred opbakning, så vi håber at vi får lov at gentage succesen igen næste år siger sognepræst Marianne Lekven Agerholm, Ruds Vedby.

Skælskør Musikforenings Kor (arkivfoto)