Haves:

En dejlig kirke med god kirkegang

Ønskes:

Frivillige medarbejdere

Bliv frivillig medarbejdere

Alle mennesker har talenter og vi kan sagtens bruge nogle af dine også. Så er der noget du synes du er rigtig god til, måske er du en kreativ sjæl, en praktisk gris eller andet, så tøv ikke med at tage kontakt til undertegnede.

Vi har i øjeblikket et pyntelaug - kvinder som pynter kirken op til nogle af kirkeårets store højtider.
Vi har en gruppe af frivillige der arrangerer møder for de ældre, men vi mangler nogle som indimellem kan give en hånd med i forbindelse med børne- og ungdomsarrangementer som for eksempel, at hænge tønderne op og så videre til det fastelavnsarrangement i og omkring kirken - der efterhånden trækker 150 mennesker og sådan er der så meget der kan bruges kræfter på.

Vi har alle sammen mange gøremål og i en travl hverdag er det svært at få tid til at nå det hele - så hvis du siger ja til at være frivillig, så bliver du tildelt en præcis arbejdsopgave, hverken mere eller mindre - det vil blive tilstræbt, at der ikke trækkes for store veksler på nogen - for det er der ingen der kan holde til i længden.
Vi forventer at du er loyal overfor kirkens budskab, at du respekterer at det er en kirke du færdes i, i sprog, påklædning og væremåde og endelig har vi en aftale så overholdes den - begge veje omkring.

Har du lyst til at gøre noget for din kirke i Ruds Vedby, så kontakt mig kirkens præst Marianne Agerholm, gerne via mail.