Sidste kirkeblad i Ruds Vedby Sogn

I forbindelse med Post Danmarks ændrede regler for omdeling af vores kirkeblad, har vi lyst til at forny os - derfor bliver kirkebladet, der udkommer midt i maj, det sidste kirkeblad i Ruds Vedby Sogn.

Fremover vil I kunne hente information om kirken og dens handlinger her på hjemmesiden, hvor man nu kan tilmelde sig nyhedsbreve og ellers følge med i, hvad der sker i og omkring kirken i Ruds Vedby.

Desuden vil der være annoncer i Ugebladet ca. en gang om måneden - alt efter behov.
Gudstjenestetider vil altid være at finde på hjemmesiden samt i Ugebladet.

Der vil desuden blive udarbejdet et lille nyhedsbrev, som vil ligge i våbenhuset, Kirkens Korshærs butik, opslagstavlen ved kirken m.m.

Vi siger tak for godt samarbejde gennem flere år med de øvrige sogne omkring kirkebladet - vi ser frem til fortsat at samarbejde om fælles sognedag samt friluftsgudstjenester og hvad der ellers måtte komme.

Menighedsrådet

Du kan tilmelde dig nyhedsbreve, her