Det er nu 4 gang i træk, at kirken står som arrangør af Skt. Hans Aften ved Hovsøen
i skøn forening med Borgspillet - en tradition er kommet for at blive.

 


 

 

 

Det er simpelthen det hele værd, at arrangere Skt. Hans, når vi møder så stor en opbakning fra byens borgere til Skt. Hans arrangement omkring Hovsøen.

 

At vi overhovedet kom på at arrangere en Skt. Hans aften ved Hovsøen skyldes, at undertegnede Marianne og Søren min mand syntes, at der manglede et Skt. Hans arrangement, som sagt så gjort, vi satte det i værk og det har vi ikke fortrudt.

 

For det er rigtig dejligt at opleve, at arrangementet trækker folk af huse - vi var vel omkring 150 - 200 mennesker nede ved Hovsøen forleden - byens centrum, unge som gamle i skøn forening, vejret kan der ikke klages på - det var pragtfuldt, en smuk sommeraften, når den er bedst.
Bålet blev tændt kl. 20.30 - tidligt ja, men så kan børnene også nå at få noget ud af det og vi skal alle op igen næste dag.
Musikken var rigtig god - vi havde hyret vores egen lokale Sunlight (alias Ole Hansen) han spredte med sin musik lys i øjnene og vellyd i ørerne hos os alle og Borgspillet ja - de solgte som sædvanligt lækkerier fra deres stand.
Bålet var lavet af pastorens mand og vores nabo Preben - SFO'en havde igen i år bidraget med en super flot heks og årets båltaler det var mig sagde hunden.

Tak til alle der kom og var med til at skabe en dejlig aften i fællesskabets tegn og tak ikke mindst til Vedbygaard - at vi kan "låne" søen.

 

Gode sommerhilsener

Marianne Agerholm
Sognepræst

 

 


 

 
Nyhedsbreve fra kirken?
klik her