BØRNENES RUDS VEDBY KIRKE - KL. 14.15

Tirsdag den 31. august 2010
i sognegården her i Ruds Vedby,
opfordres alle børnekorsspirer
til at møde op i sognegården.

arkivfoto

Vi skal finde ud, om vi skal danse salmer eller synge Sigurd Barret sange - eller måske noget helt tredje - for alle de mennesker der fra tid til andet stikker vejen forbi Ruds Vedby Kirke.

Kort sagt - det vil være en stor glæde at hilse på dig, hvis du har lyst til at synge i et kor, hvor der er højt til loftet, en mangfoldighed af stemmepragt, hvor der lægges vægt på, at det gerne må være sjovt samtidig med, at vi øver os til at synge primært til Gud og spaghettigudstjenester.
Vi er så ambitiøse, at vi synes det skal lyde fint til gudstjenesterne, men ikke så ambitiøse, at man ikke kan komme, hvis man ikke kan noder. Det vil dog være en stor fordel, at man kan læse, men det er ikke noget krav.

Vi vil gerne se alle - der har lyst til at tilbringe tre kvarter sammen i musikkens tegn.

Kommer du ????

Vi glæder os til at se også dig.

Hjertelige sommerhilsener
Marianne - præst og Helge - organist og Tomas - kirkesanger.