Sansegudstjeneste for konfirmandforældre fra Ruds Vedby og Reerslev

Kom og oplev en anderledes gudstjeneste

Konfirmandundervisningen er begyndt. Gennem de næste måneder vil konfirmanderne med os præster som guider foretage en rejse gennem kirke og kristendom. En rejse, der topper ved konfirmationerne i det kommende forår.

En af de oplevelser, der venter konfirmanderne, er at lære deres kirke bedre at kende. Denne oplevelse vil vi også gerne give jer, der er forældre til konfirmanderne. Derfor holder vi en særlig sansegudstjeneste for jer forældre.

Sansegudstjenesten er et samarbejde mellem kirkerne og præsterne i Ruds Vedby og Reerslev og er derfor et specielt tilbud til konfirmandforældre i begge sogne.

Sansegudstjenesten holdes i Ruds Vedby kirke torsdag den 7. oktober klokken 19.00

Efter gudstjenesten serverer vi et glas vin

Alle er velkomne - på gensyn

Marianne Agerholm / Kirsten Esbjerg

PS. Denne gudstjeneste vil blive fulgt op af en særlig gudstjeneste for konfirmander
fra Ruds Vedby og Reerslev torsdag den 18. november i Reerslev kirke.
Sæt kryds i kalenderen allerede nu, mere om denne gudstjeneste senere.