Igen i år havde vi en fantastisk fælles sognedag den 3. oktober på Kolonien Filadelfia

En dejlig gudstjeneste med deltagelse af alle 4 præster fra den gamle Dianalund Kommune, samt masser af under-holdning af børnekor, gospelkor, trompet, orgel og meget mere.
Efterfølgende var der spisning i festsalen, hvor der blev budt på buffet - ca. 130 mennesker deltog i dette.

Undervejs sang vi sange fra højskolesangbogen, og da vi havde spist kom Ruds Vedby Borgspil, som underholdt os med nogle highlits fra årets borgspil.

Senere på dagen havde kirkesangeren Thomas Bille fra Ruds Vedby taget nogle musikere og en sanger med - så fik vi et lille sømandspotpouri.

Dagen sluttede af med at søster Susanne Hoyos og pensioneret sognepræst (og tidligere styrmand)Leif Jensen kom og underholdt med titlen "fra kyst til kyst". Mest en snak og lille interview af dem hver især omkring deres valg i livet.

Festligt var det med Ruds Vedby Garden, som stod foran kirken og spillede medens kirkegængerne strømmede til kirken.

Ruds Vedby Borgspil underholdt os med nogle highlights fra årets borgspil