En bragende succes

Det blev en bragende succes og en rigtig god oplevelse vi alle havde onsdag aften, da Sædder Kirkes Gospelkor og ikke mindst 25 velsyngende Lucia-piger fra Ruds Vedby Kirke leverede nogle ganske flotte præstationer hver i sær.

Sædder Kirkes Gospelkor var 1 mand (pianisten Mads) og 10 kvinder - normalt er de 7 mere, men influenza og anden juletravlhed havde holdt sit indtog.
Deres energiske dirigent Mette Abraham og nogle gevaldige klapsalver fik Gospelkoret til at give den en ekstra tand.

Mange var i kirken, så mange at vi måtte have ekstra stole ind i kirken og den rummer ganske mange. Rundt regnet har vi alt i alt været omkring en 125 personer ud og ind af kirkedøren.
Bagefter stod den på gløgg og æbleskiver, kaffe, saft og hygge i sognegården og koret sang et par numre til.

Vi der gik og ryddede lidt op bagefter talte om, at det havde været en kanon-aften. Tak til jer der kom, tak til sangerne store og små.

Næste gang der er en masse børn i kirken er på tirsdag - der har skolen juleafslutning og der vil der blandt andet blive opført julekrybbespil. Forældre er rigtig hjertelig velkomne - vi har tre gudstjenester fra 9.15 til og med 11.15.
Det ser vi frem til.

Glædelige julehilsener
Marianne Agerholm

Billederne fra arrangementet er lidt forsinket - men de kommer