Festlig nytårsgudstjeneste

"En allersidste dans før vi går hjem" - sang Helle Visti Jensen smuk i sognegården i Ruds Vedby og rundende således en dejlig eftermiddag af både i kirke og i sognegård.

Nytårsdags festgudstjenesten ved sognepræst Marianne Agerholm bød på fint musikalsk selskab med soloviolinisten Hanne Askou, soloaccordeonist Frode Andersen samt sopran Helle Visti Jensen.
Der blev spillet musik af Mozart og fra Händels Messias,  og der var som sædvanlig god tilslutning til gudstjenesten, også på denne årets første dag.

Omkring et halvhundrede mennesker fik sig nogle præstelige ord, om at gå ud og frimodigt bide livet i låret og rutte med livsglæden, ved den stemningsfyldte gudstjeneste, på denne årets første dag. Bagefter var der champagne og kransekage i sognegården.

Som menighedsrådsformand Asger Bang Sørensen sagde: "Dejligt at kunne gå ind i det nye år i en opløftet tilstand, det har I gjort jeres til"

GODT NYTÅR