Pinse for alle sanser

Pinse for alle sanser - det kan vi godt love, siger de tre sognepræster fra det tidligere Dianalund Kommune, Jon Henriksen, Frederik Smidt og Marianne Agerholm.
De har i år sagt ja til at være tovholdere for Ringsted-Sorø provsti store friluftsgudstjeneste.

Mandag den 13. juni kl. 10.30 skulle alle pladser i det smukke Amfiteater i Vedbygaards Park gerne være besat, når hele det store Ringsted- Sorø Provsti samles fra nær og fjern i provstiets allervestligste hjørne Ruds Vedby.

Nu er det svært at spå om fremtiden og den danske sommer kan byde på lidt af hvert, men lov at håbe på godt vejr og ikke mindst en dejlig dag i fællesskabets tegn - med menigheder, præster - det gør vi, siger de tre præster.
Sidst der var 2. Pinsedag i Ruds Vedby var næsten alle pladser besat - hvem ved, måske vi i år bliver endnu flere ? - spørg gerne om naboen vil med.

Gudstjenesten begynder kl. 10.30 og Ruds Vedby Garden har forinden spillet op. Gospelkoret Good News kommer og synger ved Ulla Tølløse - Vigersted-Kværkebys børnekor "Englekoret" synger også.
Korets dirigent Mia Engsager samler de musikalske tråde og spiller med på alle salmerne. Pinsens budskab vil også blive læst på fremmede tungemål og Jon Skjold Henriksen glæder sig til at prædike.

Bliver du sulten efter gudstjenesten sælges der sandwich, øl og vand ved Kirkens Korshær i Sorø og Ruds Vedby Borgspil sælger kage, kaffe og te.
Og har du aldrig set Vedbygaard, så vil der såmænd også være mulighed for det - der er rundvisning kl. 12.30 samt 13.00 - det bliver koordineret på selve dagen.

Du behøver ikke at sidde på græsset - borgspillet har venligst udlånt deres stole og er du gangbesværet - kan du parkere ganske tæt ved - der er altså en masse gode grunde til at tage konen, kæresten, børnene, naboen og andet godtfolk under armen og så få en rigtig god formiddag - vi glæder os rigtig meget - også til at se dig ! siger præsterne.