St. Bededagsaften

...sjov, fornøjelig og festlig

Det blev en utrolig dejlig St.Bededags aften i Ruds Vedby kirke og efterfølgende i sognegården.
Sangerinden Anny Fyhn underholdte i kirken med bl.a. andet sangene ”De nære ting”, ”Du er lyset i mit hjerte”,”Tak for hvert solstrejf”, ”Stik mig et smil” (hvor også børnebørnene sang med) og mange flere – det hele sluttede af i kirken med ”Lad os tænde et lys”, hvor næste alle i kirken var oppe og tænde et lys, for håbet om en bedre fremtid samt mlighed for at mindes en af dem, som man ikke har blandt os mere. Meget stemningsfuldt.

Efter ca. 40 min. i kirken, gik alle en tur rundt om Hovsøen eller kiggede ind i Vedby Gaards Park – og nød de sidste solstrejf denne aften.

Kl. ca. 20 mødtes vi igen i sognegården, hvor der ventede varme hveder samt kaffe. Anny Fyhn fik stillet sit musikanlæg op igen, og nu fik vi lidt mere muntre sange som: ”Gid du var i Skanderborg”, ”Snart er du mere end sytten år”, ”Når de lyse lærker synger over Danmark”, ”Rigtige venner”, ”En favnfuld mørkerøde roser” (her var der mange af os der fik en rose)- og mange mange flere - alle dejlige og muntre sange, som vi kunne synge med på.

Arrangementet sluttede kl. ca. 21.30, hvor vi alle var fyldt op med dejlige, glade og danske sange – SUPER AFTEN