Den årlige sogneudflugt går til Helsingør

Lørdag den 10. september kl. 12.30 går turen med bus til Helsingør - og vi gør holdt undervejs for indtage eftermiddagskaffen.

Vi skal se det gamle Helsingør - Helsingør Domkirke - Skt. Olai - som har navn efter sin værnehelgen, den norske kong Olav den Hellige, som faldt i slaget ved Stiklestad 1030.

Vi besøger også Sankt Mariæ Kirke / Vor Frue Kloster i Helsingør, som blev stiftet af Erik af Pommern og bygget af Karmeliterordenen omkring 1430, kort efter Øresundstoldens indførelse. Det firefløjede kloster fra middelalderen er nok det bedst bevarede i Danmark.

Til sidst skal vi se det nye Helsingør Kulturværft, der blev indviet oktober 2010. Her skal vi spise, hvis der bliver færdigt i restauranten.

Turen koster kr. 175,00
inkl. eftermiddagskaffe og middag, ekskl. drikkevarer
  Husk tilmelding
- til Eli Davidsen på telefon 58262292 eller på mail