Høstgudstjeneste i flot pyntet kirke

Vi havde høstgudstjeneste i søndags
- en dejlig oplevelse både for synet og ørerne.

Omkring et halvt hundrede mennesker deltog søndag i høstgudstjeneste i Ruds Vedby Kirke og sang de traditionelle høstsalmer: "Nu falmer skoven", "Vi pløjed og vi såede" og "Du gav mig" for blot at nævne nogen.

Kirken var flot pyntet af "kirkens pyntelaug" halmballer med frugt og grønt stod oppe i kirkens kor - vindueskarme og bænkerækker var fyldt med asters og andet godt - det var bare så flot at se på og det er så dejligt, at pyntelauget og andre frivillige vil gøre en forskel for kirken her i Ruds Vedby.
Skulle du have lyst til at gøre en indsats for din sognekirke, så hold dig ikke tilbage - men kontakt sognepræst Marianne Agerholm - vi kan sikkert gøre brug af dine kompetencer også.

Man bliver så sulten når man har været i kirke

- mange fulgte med over i sognegården, hvor Ruth havde lavet en lækker buffet med alskens lækkerier og naturligvis var der kaffe og kage til sidst.

Marianne