Prøv noget nyt:
Gudstjeneste og julefrokost

I år vil vi prøve noget nyt. Vi holder julefrokost i forbindelse med vores gudstjeneste den 27. november.
Tidligere år har vi haft inviteret de mennesker i og udenfor sognet, som hjælper os og gør en god indsats for sognet og kirken – men det er altid svært, for vi har mange, som gør deres for at hjælpe – og det er ikke godt, hvis vi glemmer nogle af dem.
Derfor håber vi med dette, at vi når ud til alle, også dem som bare har lyst til at komme og hygge med os andre.
Det koster kun 50 kr. at deltagelse i spisningen, og det ville være rigtig hyggeligt, hvis der kom mange.
Man har selvfølgelig altid mulighed for at komme og deltage i gudstjenesten - og har man ikke lyst til at deltage i julefrokosten efterfølgende, er det OK.

Nytårsgudstjeneste med operasang

Til nytårsgudstjenesten har vi været så heldige, at få fat i Trine Kaldråstøylk, som nok er kendt af de fleste her på egnen. Hun voksede op i Gørlev og uddannede sig til operasanger.
Som en del af uddannelsen tilbragte hun flere år i Firenze, hvor hun studerede ved operaakademiet.
Trine Kaldråstøyl har lovet at synge nogle sange i kirken og senere også i sognegården, hvor menighedsrådet er vært ved et glas vin og kransekage.