Så blev endnu en låge åbnet i Ruds Vedby Kirke
på vej mod den 24. december 2011

Dagplejen i Ruds Vedby og kirken har igennem de sidste 3 års tid mødtes og holdt julekrybbespil og juletræsfest i kirke og sognegård. Vi holder det altid tidligt i december måned og det er en rigtig dejlig måde at komme i julestemning på.

Som sædvanlig var det en stor fornøjelse og rigtig hyggeligt, da 7 af Ruds Vedbys dagplejemødre med børn kom op i kirken til det årlige julekryb(b)espil i absolut børnehøjde.
Børnene havde taget deres sovedyr med og de indgik som inventar i stalden hos det lille Jesus barn, Josef og Maria, hyrderne, de tre vise mænd og alle de andre. Ud fra julekrybben fortalte Marianne om julen og om ham der har fødselsdag i julen: Jesus.
Vi sang "Et barn er født "og "Dejlig er den himmelblå" – og så gik vi i sognegården og dansede om juletræ og drak saftevand og spiste æbleskiver og lavede aftale om, at vi skulle mødes til julekrybbespil igen til næste år.