Provstiets fælles ydre missions-indsamling gav 15.000 kr. til missionsprojektet i Albanien

Provstiets fælles ydre missions-indsamling 2011, som fandt sted 2. pinsedag og i uge 43, gik glimrende og vi kunne ved årsskiftet overføre 15.000 kr. til missionsprojektet i Albanien. Tak for det!

Også i 2012 vil vi i provstiet fortsætte indsamlingen til projektet med kirkens børneklubber i Albanien. Fattigdommen i Albanien er stor, og midlerne til at samles små. Der er derfor god brug for økonomisk støtte, så vi igennem det danske missionsselskab BDM kan hjælpe med arbejdet for den albanske kirkes børneklubber.

Den næste indsamling ligger 2. pinsedag til provstiets store fællesgudstjeneste, men det er også muligt at indbetale på Giro 502-8361 eller Bankkonto 1551-5028361.

Fra friluftsgudstjenesten 2011 i Ruds Vedby, hvor der også blev samlet ind til ydre missions projekt i Albanien.