Børnenes Ruds Vedby Kirke

Fastelavn er mit navn ....... boller vil jeg have .......
Boller er der, slikposer og tøndeslagning for små og store i og udenfor sognegården.

Søndag den 19. februar 2012
Kl. 13.00
Vi begynder med en festlig gudstjeneste i absolut børnehøjde og hvis det er som det altid er - så er kirken fyldt med udklædte børn og forældre.

Følgende berømtheder har gæstet kirken Spiderman, Batman, Prinsesser, Trolde, Tandpastatuber, Klovne, Præstespirer – Adelige
- vi glæder os til at se din udklædning også.

Når vi er færdige i kirken går vi i sognegården og så skal der slås katten af tønden. NB. Sognegården er først åben efter gudstjenesten.

Der vil være to tønder udenfor (til de store) – og to indenfor til de (ikke så store) Kåring af Årets kattekonge(r) og katte dronninge(r).
Der vil ikke være præmie for bedst udklædte, for alle er så flot klædt ud.

Byens lokale butikker er med til at sponsorere og det er bare dejligt – stor tak for det.

På glædeligt gensyn
  Marianne Agerholm