Så blev endnu en dejlig fastelavnseftermiddag fejret i
Ruds Vedby Kirke og Sognegård

Det var skønt at se så mange mennesker møde op og bakke op om deres lokale kirke.
Det er en god oplevelse hvert år der kræver en del logistisk for at fungere - jeg vil gerne sige en kæmpe tak til Dagli Brugsen her i Ruds Vedby der havde sponsoreret slikposer til børnene.
En kæmpe tak til forældre og børn der møder op med en positiv tilgang, tak til forældre der hjælper til og stor tak til de der gider at bruge deres krudt på, hvordan vi kan gøre fastelavnsgudstjeneste og slåen katten af tønden endnu bedre !

Næste børnearrangement i Ruds Vedby Kirke finder i øvrigt sted onsdag den 28. marts kl. 17.30, hvor vi holder en påske optaksgudstjeneste i Ruds Vedby Kirke - Kirke- og skolekoret medvirker og der er (gratis) spisning bagefter i sognegården.

På glædeligt gensyn siger Sognepræst Marianne Agerholm

Fotos: Ejnar Jensen