De gjorde det igen
Lokalrådet, Borgspillet og menighedsrådet i Ruds Vedby

foto: Ejnar Jensen

En dejlig aften i selskab med Ann-Mette Elten og hendes mand Niels Kirkegård.

Først en time i kirken, hvor Ann-Mette fortalte og sang om sit liv fra frelserpige til popsanger. Hvordan hun – som født ud af en ganske almindelig arbejderfamilie – elskede musik og sang i skolen – senere i Frelsens hær, hvor hun også lærte at spille på forskellige instrumenter.

Senere i Sognegården, hvor Borgspillet havde smurt dejlige snitter til alle, som blev skyllet ned med øl/vand/vin – der gav Ann-Mette og Niels også nogle dejlige sange, hvor vi alle kunne få rørt sangmusklen – og ja mere til – vi både knipsede med fingrene samt vuggede stående fra side til side - så rørt blev vi også!

Ingse fra Lokalrådet takkede af – hun havde simpelthen fået sat et skønt rim sammen omkring de to, alt medens de havde underholdt – det var lige så Ann-Mette fik tåre i øjnene. Flot buket til Ann-Mette samt flasker til Niels – med tak for skøn underholdning.

Menighedsrådet