Vellykket kirke og køkken aften i Ruds Vedby Kirke

Jeg kan ikke andet end at blive rigtig glad for det gode skole- og kirkesamarbejde vi har her i Ruds Vedby, siger sognepræst Marianne Agerholm.

Jeg glæder mig hver uge, når jeg smutter indenom Ruds Vedby skole sammen med kirkens organist, og vi sammen med Maria Fark og Jean-Pierre har kor.
I går sang pigerne for et halvt hundrede mennesker ved gudstjeneste i absolut børnehøjde, vi blev lidt klogere på altergang - vin og brød og vi hørte om skærtorsdag aften.
Allerede i dag torsdag skal koret synge igen for skolen har forårsfest.

Når vi mødes i kirken til gudstjeneste og spisning bagefter kalder vi det for kirke og køkken.
Arrangementet er målrettet børnefamilier - gudstjenesten er kort og samværet omkring maden bagefter varer ikke længere end til kl.19.00, så børnene kan nå at blive puttet, så de er klar til en ny og spændende dag næste gang.

Fotos: Søren Agerholm