Så blev endnu en Skt. Hans aften i Ruds Vedby ved Hovsøen afholdt

I dagene op til Skt. Hans blev der i den grad kigget på vejrudsigt – for ærligt talt – sommervejret har været lidt skiftende, men da bålet skulle bygges op ude på Hovsøen og Jean fra JE Entreprise kom med sin lastbil og gav en altid hjælpende hånd, så brød solen frem.

Vi havde en dejlig Skt. Hans aften igen i år, en aften der kun lykkes, fordi lokale kræfter bakker op omkring den og vil den.

Jean hjælper hvert år med at få bålet i søen, SFO kreerer en flot heks – tøjet køber præsten hos Kirkens Korshær.
Eli fra menighedsrådet henter heks og præstens mand, Søren og naboen Preben og så Helge, kirkeværgen knokler med at få bålet på plads.
Borgspillet sælger fra sin bod og Sunlight spiller.
Og så er der båltalen – i år trådte Poul Erik Nielsen ind i traditionen som den 6 i rækken – han gjorde det flot og med stor grundighed.
Tak til alle jer der er med til at arrangere Skt. Hans her i Ruds Vedby og tak til alle jer der bakker omkring Skt. Hans arrangementet.

God sommer og på glædeligt gensyn til alle de gode lokale arrangementer her i Ruds Vedby.

Marianne