Renovering af kirken udskudt

Som en del efterhånden har bemærket, er det planlagte arbejde omkring kirkens nye varmeanlæg og den indvendige renovering endnu ikke påbegyndt.

Det skyldes ikke, at menighedsrådet har ligget på den lade side, men projektet er midlertidig stoppet, da Nationalmuseet har ønsket, at tidsperioden for målinger af temperaturen i kirken forlænges.
Vi har et flot kirkeinventar som vi er glade for og det vil vi selvfølgelig gerne passe på.

Nu nærmer efteråret sig og kirken vil igen bugne af et væld af aktiviteter, så derfor har vi besluttet, at udskyde renoveringen til konfirmationerne er vel overstået i 2013.
Det vil sige, at kirken igen er åben for diverse kirkelige handlinger samt gudstjenester. Der er dog indgået enkelte aftaler i den kommende tid i nogle af de andre kirker - og disse bibeholdes.
I uge 34 kommer der yderligere information via annonce samt flyers omkring aktiviteter i og om kirken.

Marianne Agerholm
Sognepræst i Ruds Vedby