NYT i Ruds Vedby Kirke

Babysalmesang onsdage kl. 10.30 til ca. kl. 11.15 med opstart den 5. september
- og indtil videre frem til efterårsferien, med mulighed for forlængelse.

Babysalmesang henvender sig til børn i alderen 2-10 måneder med deres mødre/fædre eller bedsteforældre. Undervisningen bliver varetaget af kirkens faste kirkesanger Louise Pape, som er uddannet sangpædagog og sanger fra Det Fynske Musikkonservatorium.

Hvorfor synge for sit barn? Fordi det lille barn elsker at høre sin mors eller fars stemme, samtidig med, at det giver tæt kontakt, glæde og tryghed.
I Babysalmesangsundervisningen synges der salmer og sange med fagter og bevægelser til. Der bliver fortalt historier og sagt rim og remser. Tempoet vil være roligt og gentagelser vil være en naturlig del, så både mor/far og barnet kan følge med.
I undervisningen er nærværet med barnet i højsæde, og barnet vil få stimuleret sine sanser og umiddelbare glæde ved musik.
Kirkerummet er unikt - ikke kun pga. akustikken, men også fordi der er en speciel ro, som man kun kan finde i et kirkerum. Det skaber de allerbedste rammer for babysalmesang.

Medbring venligst flade sko til mor/far og et tæppe til barnet.

Efter undervisningen vil der være kaffe/the og mulighed for en snak med andre nybagte forældre i sognegården. Der er selvfølgelig puslefaciliteter i sognegården.

Tilmelding sker ved henvendelse til sognepræst Marianne Lekven Agerholm – meget gerne på e-mail: mlt@km.dk eller telefonisk 58261136
(Marianne træffes alle dage bedst telefonisk mellem 12-13.00 undtagen om mandagen, der har hun fri)
Eventuelle spørgsmål rettes til Louise Pape på telefon 51642713 eller e-mail louisepape@gmail.com

Det er gratis at deltage.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Marianne og Louise