Ny kirkesanger

Louise Pape ansat som kirkesanger
ved Ruds Vedby Kirke

Nogle har sikkert allerede truffet Louise i Ruds Vedby kirke, hvor hun havde første arbejdsdag den 5. august. Derfor iler vi med også at præsentere Louise her på hjemmesiden.

Louise er en sanger med rigtig meget sang- og sceneerfaring, bl.a. som kirkesanger i Holbæk og Odense, som korsanger, som forsanger for Normann Kvartetten, og som solist i flere operaer.

Louise har studeret på Fynsk Musikkonservatorium fra 2003-2009 og er uddannet sanger og musikpædagog derfra. Derudover har hun taget kursus i babysalmesang hos Anne-Mette Riis, og vi glæder os meget til nu også at kunne tilbyde babysalmesang i Ruds Vedby.

Børnekoret, som kirken har i samarbejdemed Ruds Vedby skole, vil Louise også deltage i.

Derudover skal vi nok komme til at høre Louise i mange andre sammenhænge i årene fremover.