Endnu en dejlig sogneudflugt den 1. september 2012

Vi kørte med busse fra kirkens P-plads kl. ca 13.00 - med kurs mod Kerteminde - 41 personer var vel placeret i bussen, som Alex styrede fint. Over Storebælts Broen havde vi udsyn til en masse motionscyklister - turen Århus-København blev afviklet denne lørdag - og sikken et trafikkaos og trafikkø dette skabte på Fynsiden - godt vi skulle den anden vej.

Travlt havde vi - for vi skule nå Johannes Larsen museet i Kerteminde, hvor vi havde en aftale med en guide kl. 14.30, som var smadder dygtig og på levende måde fortalte om Johannes Larsen og dennes hustru Alhed. Herefter kunne vi på egen hånd gå rundt og kigge bygninger og malerier. Spændende.

Kl. 16.15 mødtes vi ved bussen igen - så gik turen ud til stranden - hvor vi fik medbragt øl og vand samt Ruths dejlige hjemmebagte horn - uhm - og vi trængte. Det var jo ikke alle der købte kaffe og lagkage ved museet - eller is på havnen, hvor bussen ventede på os - så det var rigtigt dejligt med noget koldt at drikke samt lidt hjemmebag.

Kl. 17 kørte vi igen - denne gang mod Ørbæk, hvor vi skulle spise på kroen kl. 18. Super hyggelig kro - hvor vi havde vores eget lokale at spise i. Friske serveringsfolk som hurtigt kom rundt og sørgede for, at vi kunne bestille noget at drikke - til den 3 retters menu som ventede på os. Nemlig høsesalat på ananasbund, kalvesteg m. brune-/ hvidekartofler samt dejlig tyk sous, som hang på kartoflerne - sluttelig citronfromase.

Godt mætte gik turen mod Ruds Vedby - hvor vi ankom kl. ca 21.45.

Tak til alle som var med til at gøre turen dejlig og hyggelig.

På Menighedsrådets vegne

Pia Sterregård