Sille og Palle leverede en himmelråbende frydefuld
salmeswingskoncert

De 35 store som små, der havde trodset en yderst blæsende og regnfuld sidste søndag i november og som havde fundet vej til Ruds Vedby Kirke, gik hjem rigere efter en helt igennem dejlig musikalsk oplevelse.
De to virkelige dygtige musikere Sille og Palle havde de yngste og de lidt ældre i deres hule hånd, de spillede og sang, så det var en fryd.

Vi glemte alt om novemberkulde, rusk og regn i de tre kvarter koncerten varede - vi fik rørt dansebenene, vi fik sunget og vi fik både guitaren til at vågne, men også til at sove - den blev puttet med godnatkys og salmen: "Du som har tændt millioner af stjerner"
Som en af mødrene sagde: Det var en virkelig dejlig musikalsk oplevelse !

Næste gang vi har arrangement i kirken er på søndag - 1. søndag i advent kl. 10.30, hvor kirke-og skolekoret synger til familie-og børnegudstjeneste. Vi håber, at se rigtig mange - efter gudstjenesten er der pølser med brød i sognegården.

Marianne Agerholm

- den lille pige t.v. har netop kysset guitaren godnat :-)

Fotos: Marianne Agerholm