Fotos: Marianne Agerholm

BYTRÆET PÅSKEPYNTET

Det gav en del nysgerrige blikke og anledning til spørgsmål fra en enkelt herre, da et lille påske pyntelaug tirsdag formiddag pyntede by træet i Ruds Vedby flot op til kirkens største højtid Påsken.

Små 14 dage før påske var sognepræst Marianne Agerholm blevet kontaktet af børnehaven Regnbuen, de ville så gerne lave påskepynt til by træet her i Ruds Vedby og menighedsråd, lokalråd syntes, at det simpelthen var en super god ide.
Så en råkold meget smuk solbeskinnet tirsdag mødtes Søren og Marianne Agerholm, Ejner Jensen, Eli Davidsen ved By træet, tog bestik af situationen, så nu er træet pyntet efter alle kunstens regler, med blå, grønne, brune, gule, røde, stribede æg og påskekyllinger.

Der er lagt mange kræfter i det fra Regnbuens side, børnene og de voksne har lavet flot påskepynt – så det er bare om, at kigge forbi og beundre den flotte pynt.