Folkekoret fik en forrygende start

Folkekoret fik en forrygende start – med 11 tilmeldte – de 8 af dem mødte op forleden og som Louise sagde; "det lover godt – de synger rigtig fint".

Og det gjorde de – undertegnede listede mig ind og glædede mig over, at det igen er lykkedes at skabe et kor ved Ruds Vedby Kirke.

Koret mødes igen fredag den 18. oktober 2013 kl. 10.00 i sognegården – kom og vær med.

Nu starter folkekoret

Fredag den 20. september kl. 10.00
er der mulighed for at få rørt sangstemmen, kom og være med til det nyopstartede folkekor.
Vi øver i sognegården indtil videre.
Der er kræves ingen særlige forudsætninger, blot glæde ved musikken.
Skulle det tilmed vise sig, at være rigtig hyggeligt, så er det jo dobbelt glæde.

Mange hilsener
Louise og Helge

Har du ikke tilmeldt dig, kan det stadig nås
– mail til mlt@km.dk Marianne Agerholm, Sognepræst

Folkekor planlægges etableret

HVER FUGL SYNGER SOM BEKENDT
MED HVER SIT NÆB

Det gør ikke noget, også du er så hjertelig velkommen, i det folkekor som kirkesanger Louise Pape planlægger at etablere ved Ruds Vedby Kirke, gerne med opstart i september måned.
Planen er, at vi øver halvanden times tid fredag formiddag - to gange om måneden i sognegården i Ruds Vedby. Når vi er gode nok, så kan vi måske medvirke ved gudstjenester i ny og næ.

Koret ledes af kirkesanger Louise Pape.

Er du interesseret i at være med, så kontakt fluks sognepræst Marianne Agerholm på 5826 1136 eller mlt@km.dk