Halloween
- familie- og børnegudstjeneste

Vi gjorde det ! Og vi gør det helt sikkert igen næste år! - Holder "HALLOWEEN familie - og børnegudstjeneste".

For det var rigtig sjovt og var en succes.

Omkring 80 kirkegængere i alle aldre og i forskellige "gyselige" udklædninger, gjorde deres til, at vi alle fik os en rigtig dejlig aften.
Musikken var lidt anderledes, flankeret med kendte salmer. Sognegården havde konfirmanderne pyntet op med græskarguirlander mv. Der var levende lys og lanterner over alt, en kæmpe skøn edderkop af den søde slags var indkøbt til lejligheden og hang over indgangsdøren og der lød hvin dernede fra, som var det en fryd.
Der var produceret to kors som konfirmander holdt under hele gudstjenesten - for omdrejningspunktet i miniprædikenen var "KORSET".
Konfirmanderne læste op - det gjorde de bragende godt :-) og så spillede Silas på sin guitar og rørte vore hjerter.

Hotdogs i lange baner blev fortæret efter gudstjenesten - og vi gik hjem med endnu en god kirkeoplevelse.