Festlig genåbning af kirken

Festgudstjenesten den 24. november 2013 blev en dejlig dag, hvor solen skinnede flot på vores dejlige nykalkede kirke, garden tog imod os da vi ankom til kirken – og indenfor blev vi bud velkomne af en flot nymalet/nykalket kirke – flotte nye stager ud for hver kirkebænk – enten til lys eller blomster.
Alteret er fritlagt – så vi kigge på en massiv træplade i stedet for en grøn dug – knæfaldet er også blevet malet og nyt betræk på – hvor er det flot.
Biskoppen kom ind i position sammen med egen- og nabopræster, flot syn. Vores nystartede kor sang så flot. Sebastian spillede flot på trompet til de fleste salmer sammen med vores dygtige organist Helge, som samme dag havde 25 års jubilæum.
Efterfølgende var alle budt over i sognegården til tapas – øl – vand og vin – hvor dagen sluttede af med masser af snak og hygge
.