Konfirmandtræf

i Roskilde Domkirke

”Det begyndte med et bask”

6. februar 2014 om eftermiddagen, tager konfirmanderne og Marianne Agerholm afsted til årets konfirmandtræf for alle konfirmander i Roskilde Stift.

Vi skal til Roskilde Domkirke og deltage aktivt i gudstjeneste og rollespil derinde – temaet i år er – det begyndte med et bask.
”Når en sommerfugl basker med vingerne i Brasilien, kan det udløse en tornado i Texas. Den tese fra kaosteorien, bruges hos Pérez-Reverte til at udtrykke, at små ændringer i ét menneskes liv kan udøse katastrofer for et andet.
Omvendt kan man også sige, at en enkelt lille gerning kan få store positive konsekvenser for andre. Kristendommen begyndte i det små og er siden vokset sig stor, konfirmanderne er ikke kun Ruds Vedbys konfirmander, men også en del af Stiftets konfirmander, Danmarks konfirmander og alle verdens kristne,” sådan står der i materialet – vi glæder os.

Sultkaravanen kommer på besøg

Onsdag den 26. februar 2014 får konfirmanderne besøg af Folkekirkens Nødhjælps sultkaravane fra 8.30 til 11.30 i sognegården.
De som besøger os den dag er unge voluntører som har tilbragt tid blandt nogle af verdens fattige i Uganda og Malawi.