Sogneudflugten 2014

Vellykket sogneudflugt
til Valdemars Slot

Igen i år gjorde vi det - havde en super dejlig dag og udflugt med 46 dejlige mennesker. I år var vi på Valdemars Slot - hvor vi fik lun æblekage og kaffe i slottets restaurant. Derefter havde vi en super guide, som viste/fortalte en masse om slottet. Desværre havde vi ikke tid til at komme helt op på 2. sal, for at se alle de udstoppede dyr/trofæer – nogle nåede det – så derfor et par billeder derfra.

Efterfølgende kørte vi til Bregninge kirke, hvor kirketjeneren Helge skulle fortælle os en masse om kirken, det var nu så som så med det, men vi fik set kirken – og nogle af os var oppe i tårnet, hvorfra der normalt er en fantastisk udsigt – denne dag var det lidt diset.

Der var ikke langt fra kirken til Bregninge Mølle, hvor vi skulle spise, så nogle valgte at gå dertil, andre kørte med bussen.
Der var rigtig mange mennesker på møllen, der var nemlig bryllup i hele underetagen, så vi kom på 1. sal, hvor vi fik serveret lækker flæskesteg "stegt som vildt", og store stykker hjemmelavet is til dessert – inden turen igen gik mod Ruds Vedby.

Menighedsrådet og præsten

Se alle - 88 - billeder fra udflugten