Festgudstjeneste i Ruds Vedby kirke

I Ruds Vedby er det en tradition at gøre lidt ekstra ud af gudstjenesten nytårsdag, og byde det nye år velkommen ved en festlig gudstjeneste i kirken.
I år var ingen undtagelse. De traditionelle nytårssalmer blev her suppleret med ”Metersangernes” smukke sange, hvilket bidrog til at give stemningen en ekstra hak opad.

Efter gudstjenesten bød menighedsrådet på champagne og kransekage i sognegården.
Her var det formanden for menighedsrådet, Asger Bang Sørensen, som sørgede for at alle fik noget i glasset og ønskede godt nytår, hvorefter mestersangerne slog sig løs med numre af den muntre slags.

Mestersangernes særlig forkærlighed for italiensk, lader sig ikke skjule, og med uddrag af kendte operaarier, operetter, neapolitanske sange og musicalmelodier fik tilhørerne en medrivende oplevelse krydret med sjov og spas.

Formanden for menighedsrådet, Asger Bang Sørensen, sørgede for at alle fik noget i glasset.

Fotos: Viggo K. Pedersen