Sogneudflugten 2016

Turen gik i år til Bjernede Kirke - Sjællands eneste rundkirke - hvor vi havde guide på til at fortælle om kirken - som er fra 1170.
Inden vi kørte videre var der pølsehorn, øl, vand, kaffe - som bekom alle vel på dette tidspunkt.

Turen gik videre til Møn, hvor vi besøgte Elmelunde kirke - der var også guide på - dejligt - for han kunne virkelig fortælle om kirken og alle de flotte kalkmalerier.
Så måtte vi have resten af pølsehornene - øl, vand og kaffe - inden turen gik videre til Bogø.

I bussen på vej til Bogø, fortalte Hans om sin barndom på Bogø - en super fortæller.
På Bogø havde vi guide ved den gamle mølle som blev opført i 1852 - en hollandsk mølle.

Efterfølgende valgte nogle friske mennesker at gå til kroen - ca 1 km - tror nu der var lidt længere. Men vi andre kørte med bussen til Bogø Kro, hvor menuen bestod af skinkesnitsel lavet som winersnitsel, samt pandekage med frugter og is til dessert - dertil et glas vin, øl eller vand.

Turen gik hjemad igen kl. ca 20.00 - med ankomst til Ruds Vedby kl. ca. 21.45 - en dejlig dag.
Hilsen menighedsrådet