kl. 17.00

Halloweengudstjeneste

– for børn og barnlige sjæle.

Kom til en rigtig U-hyggelig kort aftens-gudstjeneste arrangeret i samarbejde med årets konfirmander.

Sidste år fik vi lækker ”klam” kage. Konfirmanderne havde pyntet Sognegården op med edderkoppespind, og græskarmænd flankerede Sognegården.
Om det bliver sådan i år – det vides endnu ikke, men sjovt og U-hyggeligt, det vil vi tilstræbe os på, at det bliver.

kl. 14.30
i sognegården

Onsdagstræf - Luther og Käthe i Wittenberg

I anledning af 500-året for Luthers opslag af de 95 teser, der indledte reformationen, tager vi med sognepræst Michael Rønne Rasmussen på en billedvandring i det Wittenberg, der blev ramme for Luthers virke som både præst, professor, reformator og ægtemand og familiefar.

Med udgangspunkt i historien om den katolske munk Martin Luther og hans ægteskab med nonnen Katharina von Bora tegnes nogle af de linjer, der fører op til den kirkeordning, vi i Danmark kalder ”Den evangeliske lutherske Folkekirke”.

Sognepræst Michael Rønne Rasmussen har de senere år været i Wittenberg over tre omgange – sidste gang i 2014 på to ugers studieophold sammen med 20 lutherske præster fra hele verden.

kl. 19.30

Sangaften med Marianne Reiche

Kom og syng alle de sange du kender og lær nogle nye.
Vi synger primært efter Folkehøjskolens Sangbog – drikker kaffe og har det bare så hyggeligt.

6. december
kl. 14.30

Onsdagstræf

Denne eftermiddags onsdagstræf er samtidig afslutning for sangaftner med Marianne Reiche og Marianne Agerholm.

Onsdagstræf holdes i Sognegården, Rudsgade 15 C.
Der er gratis entre, men der lægges en 20 'er for kaffe og kage.