21. februar

i Kirken

(Døren åbnes kl 18.30)

Koncert med Tamra Rosanes

Amerikansk gospel og spirituals i skøn forening.

Tamra Rosanes er Danmarks amerikansk fødte countrydronning, og denne aften medvirker hun i et nyt musikalsk koncept "Hallelujah Speciel", hvor hun synger amerikansk gospel og spirituals, hymner og country-ballader.

Hun har slået sig sammen med 2 originale, musikalske personligheder:
J. Tex - Jens Einer Sørensen, som spiller guitar, banjo, violin og mundharpe og er kendt fra Americana og countrymiljøet. Tim Kristensen - kendt fra rockabilly og countrymiljøet - er med på kontrabas.

Billetter koster 150 kr. og kan fra den 5. februar købes hos:
• Elite Købmanden, Rudsgade
• Pia Sterregård, 2220 9241 piaaff@hotmail.com
• Ingse Rasmussen, ingse.rasmussen@kalundborg.dk

Billetprisen omfatter koncert i kirken, og efterfølgende snitter og et glas vin i Sognegården.

7. marts
kl. 14.30

Onsdagstræf

Karen Munk-Nielsen, der er slægtsforsker og leder af Holbæk Museum, holder foredrag om De Vestindiske Øer.
Her vil hun fortælle om sit arbejde med at udforske Danmarks fortid som slavehandler og kolonimagt, belyst ud fra relationerne mellem Vestsjælland og De Vestindiske Øer.

Det er gratis at deltagelse, og vi glæder os til at se dig.

8. marts
i Sognegården

"Alle har et liv, der er værd at leve"

Denne aften inviteres du til et forrygende foredrag i Sognegården, primært for konfirmanderne og deres forældre, men skulle der sidde en enkelt eller flere derude og tænke – det er lige mig det her – så kom bare. Vi kan være 100 i Sognegården.

Vi får besøg af Anders Kofoed Pedersen, og han har virkelig noget på hjerte – og taler et sprog der er til at fortå.

Det bliver ikke kedeligt, kan vi godt love. Sidste gang vi havde Anders på besøg - var konfirmanderne og deres forældre meget begejstrede. For Anders har meget på hjerte – det leverer han på en uhøjtidelig, kærlig måde i øjenhøjde med de unge mennesker og med respekt for dem.

Foredraget er arrangeret af Ruds Vedby i samarbejde med Ørslev - Gierslev - Vester Løve og Solbjerg sogne, og sognepræsterne Marianne Agerholm og Andreas Norbjerg er tovholdere.

14. marts

Foredrag om Svanholm Storkollektiv

Jeanette Masasila holder et spændende foredrag med billeder og historier om Svanholm Gods, hvor kollektivet i 40 år har drevet 430 hektar jord i et økologisk fællesskab. LÆS MERE

Du kan også blive klogere på kollektivet ved at besøge www.svanholm.dk

Der er gratis adgang - og der serveres lidt til ganen.

21. marts

kl. 14.30

Onsdagstræf

Eddie Van Lytche kommer og laver en lille forårskoncert med et potpourri af glade danske sange, som feks. melodier af Sigfred Pedersen.

16. maj