Babysalmesang

Forældre og børn i alderen 2-9 måneder inviteres til babysalmesang i Ruds Vedby kirke fredage kl. 10.00

Vi synger og bevæger os til salmer fra den danske salmebog, men arbejder også med gamle og nye rim, remser og børnesange.
Alle barnets sanser stimuleres og alt foregår i en lys, rolig og glad atmosfære i Ruds Vedby kirkes smukke kirkerum og fantastiske akustik.
Programmet i kirken varer ca. 45 minutter, herefter er der tid til en hyggelig snak over en kop kaffe/te i Sognegården, hvor børnene kan mades og skiftes, inden I triller hjem igen til hverdagen.

Tilmelding sker via e-mail til: leadaescu@yahoo.com med oplysning om forældres navn, adresse og telefonnummer samt barnets navn og fødselsdato.

Ønsker du yderligere information, er du velkommen til at kontakte mig på tlf.: 3259 6576 / 2227 1109

Jeg glæder mig til at lære dig og dit barn at kende!

Lea Schmidt Daescu

Louise (leder af babysalmesang) hilser hvert enkelt barn velkommen til babysalmesang ved at synge barnets navn og spille på klokkespillet og genkendelsens glæde er stor.
Der pludres og kigges intenst, der danses salmer og efter en halv times tid i kirkerummet går de der har lyst over i sognegården til mere uformel hygge.

(foto: Marianne A.)