Nyt hold juniorkonfirmander starter den 20. april 2017

SKAL DU IKKE VÆRE JUNIORKONFIRMAND ?

DET KAN DU BLIVE, HVIS DU GÅR i 3 KLASSE OG BOR i RUDS VEDBY SOGN.

Du kan godt begynde at glæde dig, den 20. april kl. 14.00 starter der juniorkonfirmand igen,

Juniorkonfirmand er man i 3 klasse og når man går til juniorkonfirmand lærer man en masse om Jesus og kirken ....

Vi skal hygge, spise, være kreative sammen, det skal være sjovt, informativt, oplevelses rigt, at gå til juniorkonfirmand og det bliver det.

Børnene bliver hentet ved skolen kl. 14.00 – og går ned til sognegård og kirke, hvor de næste 3 timer skal tilbringes i herligt selskab med præsterne Helle og Bente Viuf som står for juniorkonfirmandundervisning i Ruds Vedby Sogn.

Din lokale sognepræst Marianne er med i det omfang embedet her i Ruds Vedby tillader det.

Der er juniorkonfirmand 5 gange. – Hver gang har vi den sidste halve times tid afslutning i kirken, hvor forældre, søskende, bedsteforældre, ja alle der har lyst og tid til en lille stund i kirken er så hjertelig velkomne.

Tilmeldingsblanketter har jeg i dag den 20. marts 2017 afleveret på Ruds Vedby Skole til eleverne i 3. klasserne.

Marianne Lekven Agerholm
Sognepræst

Juniorkonfirmanderne (2014) har skrevet en bøn og sendt dem til himmels i balloner