Musikalsk legestue

Tirsdag den 21. januar starter forårssæsonen 2014 med en ny omgang musikalsk legestue i sognegården.

Her mødes nogle af byens dagplejemødre en 4 – 5 gange. Vi synger, vi danser og vi får en lille bibelhistorie og har det i det hele taget super sjovt.

Det er fra kl. 9.30 til 10.15 og det er Louise Pape, der står for den musikalske del.

Der er sendt særskilt invitation ud.

Et sælsomt syn udspiller sig, hver tirsdag formiddag udenfor kirken – barnevogne, klapvogne, skønne unger og deres dagplejere, går nemlig til musikalsk legestue i Ruds Vedby kirke sammen med kirkesanger Louise Pape og sognepræst Marianne Agerholm.
Der er 4 dagplejere og deres børn, det er 2 sæson nu og det er så sjovt, hyggeligt og meget livsbekræftende.
Vi synger, vi rasler med æg, vi får bibelhistorie i de cirka 35 minutter, legestuen løber af stablen og vupti - ti minutter efter, at farvel sangen er sunget, er kirken som blæst, børnene er kommet i flyverdragt og barnevognene mv. ruller ud af kirkeporten og vi tæller dage og timer, til vi ses igen.