Sogneudflugt 5. september

sogneturOnsdag den 5. september Sogneudflugt kl 9.00 – ca. 16.30Turen går i år til Fanefjord Kirke på Stevns – derefter køre vi til Thorsvang Museum – hvor vi spiser og har mulighed for at se os omkring på museet.

Først til mølle princippet. Pris 200 kr. pr person incl. bus, mad og entre.

Tilmelding til Pia Sterregård tlf. 22 20 92 41 eller mail piaaff@hotmail.com

 

HavesEn aktiv kirke med mange forskellige aktiviteter

Ønske: Frivillige medarbejdere til hjælp

Hjælp os 4 - 8 gange på et år. Alt efter hvor meget tid du har

Bliv frivillig hjælper.......vi har brug for din hjælp

Alle mennesker har talenter og vi kan sagtens bruge nogle af dine også. Så er der noget du synes du er rigtig god til, måske er du en kreativ sjæl, en praktisk gris eller andet, så tøv ikke med at tage kontakt til undertegnede.

Vi har alle sammen mange gøremål og i en travl hverdag er det svært at få tid til at nå det hele - så hvis du siger ja til at være frivillig, så bliver du tildelt en præcis arbejdsopgave, hverken mere eller mindre - det vil blive tilstræbt, at der ikke trækkes for store veksler på nogen - for det er der ingen der kan holde til i længden.

Vi forventer at du er loyal overfor kirkens budskab, at du respekterer at det er en kirke du færdes i, i sprog, påklædning og væremåde og endelig har vi en aftale så overholdes den - begge veje omkring.

Har du lyst til at gøre noget for din kirke i Ruds Vedby, så kontakt Os.

Klik her for kontakt

Kirkens Kalender

19 aug
Gudstjeneste kl 10.30
19.08..2018

efterfølgende kirkekaffe i våbenhuset

26 aug
Gudstjeneste kl 10.30
26.08..2018

efterfølgende kirkekaffe i våbenhuset

30 aug

Du skal tilmelde dig og dine på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.">Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 58 26 11 36

læs mere...

 

2 sep

Efter gudstjenesten er der morgenkaffe samt morgenbrød i Sognegården.

5 sep

Onsdag den 5. september Sogneudflugt kl 9.00 – ca. 16.30

Turen går i år til Fanefjord Kirke på Stevns – derefter køre vi til Thorsvang Museum – hvor vi spiser og har mulighed for at se os omkring på museet.

Først til mølle princippet. Pris 200 kr. pr person incl. bus, mad og entre.

Tilmelding til Pia Sterregård tlf. 22 20 92 41 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Image
Image