30 jan1 2020

Dåb Gudstjenester

8 Feb

doebefont

Lørdag den 8 Februar 2020 kl. 11.00. juni er der mulighed for dåb kl. 11.00 i Ruds Vedby Kirke, vil du være med så skynd dig at ringe til Marianne Agerholm på 58261136,

26 Jan
2 Feb
8 Feb

doebefont

9 Feb
16 Feb
1 Mar
8 Mar

30 Jan

Torsdag den 30. Januar 2020 er der igen familie-og børnegudstjeneste kl.17.00 i Ruds Vedby Kirke. Efter gudstjenesten er der spis sammen kl. 17.30 i Sognegården.

Tilmelding til spisning er påkrævet – så der er mad til alle – men også at vi undgår madspil – så tilmelding senest 5 dage før til Pia Sterregård tlf. 22 20 92 41 mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  - alle er velkommen – arrangementet er gratis.

5 Feb
Til onsdagstræf onsdag den 5 februar 2020 kl 14,30 i sognegården, kommer Kurt Frederiksen Reersø og fortæller om sin tur Island rundt på traktor , som han foretog i sommeren 2019. Kurt er en fantastisk fortæller ( saglig og humoristisk), så kom og hør hans spændende foredrag om turen.
Alle er meget velkomne
kurtisland

26 Feb

alberte winding

Kirkekoncert i samarbejde med
Borgspillet, Lokalrådet samt Menighedsrådet

kl19.00 i kirken

med snitter/vin efterfølgende i Sognegården

Læs mere om ALBERTE WINDING..klik her

Lyt til musik af ALBERTE WINDING... klik her

27 Feb

Torsdag den 27. Februar 2020 er der igen familie-og børnegudstjeneste kl.17.00 i Ruds Vedby Kirke. Efter gudstjenesten er der spis sammen kl. 17.30 i Sognegården.

5 Mar
anderskofoesTorsdag den 5. marts 2020 kl. 19.00 kommer Anders Kofoed Pedersen og holder foredraget for konfirmander og forældre. ”Alle har et liv der er værd at leve”
Anders har i de sidste 14 år levet AF og FOR, at besvare det spørgsmål som ligger dybest i alle unge. Spørgsmålet: Er jeg go’ nok?

I folkeskolen fik han at vide, at han havde en for livlig fantasi og snakkede for meget…og det har han så levet af lige siden.
Siden 2004 har han afholdt næsten 900 foredrag, der har fået både unge, forældre og undervisere til at grine og græde…og efterhånden er det gået op for ham, at det ikke kun er de unge, som stiller sig selv dette spørgsmål.

Derfor er det blevet Anders Kofoed Pedersens mission at bekæmpe mindreværd og forkerthedsfølelsen, og udruste både unge og voksne med værktøjer til at håndtere alle de svære følelser, der følger med i slipstrømmen.
Dén mission starter ikke med at fortælle dig, hvad du skal BLIVE til.
Den mission starter med at fortælle, hvem du allerede ER!
Verden har ikke brug for flere kopier – verden har brug for ORIGINALER!

Kom og vær med til et meget livsbekræftende og tankevækkende foredrag – er du nysgerrig på at vide mere om Anders og hans mission, så kig på travelape.dk

Foredraget arrangeres i samarbejde med Ørslev, Gierslev, Solbjerg og Vester Løve sogne.

Eller du kan se video på youtube med ham klik her

26 Mar

Torsdag den 26. Marts 2020 er der igen familie-og børnegudstjeneste kl.17.00 i Ruds Vedby Kirke. Efter gudstjenesten er der spis sammen kl. 17.30 i Sognegården.

30 Apr

Torsdag den 30. april 2020 er der igen familie-og børnegudstjeneste kl.17.00 i Ruds Vedby Kirke. Efter gudstjenesten er der spis sammen kl. 17.30 i Sognegården.