Konfirmationsforberedelse
og
skolereformEfter aftale mellem Ruds Vedby Skole og Sognepræst Marianne Agerholm finder konfirmationsforberedelsen fortsat sted onsdag morgen fra 8.25 – 9.50 i sognegården i Ruds Vedby. 
Vi har lavet en plan som både tilgodeser skolens timeantal og timetallet for konfirmationsforberedelsen, alt går op i en højere enhed og det er dejligt.


Konfirmationsdage 2015: Den 3. eller den 10. maj 2015 - begge dage kl. 10.30.Inden vi når så vidt, så er der en masse herlige unge mennesker som skal indskrives til konfirmationsforberedelse og har jeg ikke hørt fra forældre om ønske af konfirmationsdag allerede nu, så finder årets indskrivning til konfirmationsforberedelse sæson 2014/2015 sted

ONSDAG den 25. juni 2014 mellem 16.00 – 18.00

på præstekontoret Sømarksvej 5, gå ned langs garagen på venstre hånd, så finder I mit kontor nede for enden.

Er I forhindret i at komme, så send mig en mail med oplysninger på jeres barn. Navn, personnummer, adresse, ønske om konfirmationsdag, så skriver jeg ham eller hende ind.

De som har rettet henvendelse til mig pr. mail med ønske om konfirmationsdage behøver ikke at troppe op til indskrivningen, de må gerne, men det er ikke et must.
Går dit barn ikke på Ruds Vedby Skole, men bor her i sognet og gerne vil konfirmeres her i Ruds Vedby Kirke de pågældende dage i maj 2015, så ret også gerne henvendelse til mig – jeg forventer, at have hørt fra dig/jer primo december 2014.


Mange hjertelige hilsener
Marianne Lekven Agerholm
Sognepræst i Ruds Vedby


Udskriv